Welcome to PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN   Click to listen highlighted text! Welcome to PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN
PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN

oproep

PZEM heeft versterking nodig. Daarom zijn we dringend op zoek naar:

Mensen die willen aangeven wat er beter kan – uit eigen ervaring als zorgvrager of mantelzorger.

Mensen die willen meedenken over oplossingen – vanuit deskundigheid en/of ervaring.

Mensen die anderen willen helpen hun leven naar eigen inzicht in te richten.

Mensen die het gemeentebestuur en het gemeente apparaat willen helpen om een inclusieve samenleving te bevorderen.

Als u ervaring of deskundigheid heeft, die voor anderen van belang kan zijn, meldt u dan voor onze pool van deskundigen (vrijwilligers). We doen dan af en toe een beroep op uw deskundigheid.

Als u meer structureel wil meedenken over het opheffen van specifieke belemmeringen, meldt u dan voor één van onze werkgroepen: toegankelijkheid; vervoer; hulp bij het huishouden; wonen. Gemiddeld tijdsbeslag: 4 uur per maand.

Als u zich algemeen wil inzetten voor verbetering van beleid m.b.t. mensen met een beperking en  de uitvoering van dat beleid, meldt u dan als bestuurslid: tijdsbeslag 6 à 8 uur per maand, inclusief bestuursvergadering één maal per 2 maanden.

Als u zich met name in uw eigen dorp wil inzetten, meldt u dan als contactpersoon voor uw dorp. Gemiddeld tijdsbeslag 3 uur per maand.

Laat het ons weten. We nodigen u graag uit voor een gesprek en/of om een keer deel te nemen aan een overleg. Dan kunnen we van beide kanten bespreken en bezien wat we elkaar te bieden hebben.

Bel: Marie-José Kicken: 043-4581470 of Els Damsma: 043-4072579 of

Mail: info@platformzem.nl of

Schrijf: Platform ZEM: Pres. Kennedystraat 65, 6269 CB Margraten

Click to listen highlighted text!