Welcome to PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN   Click to listen highlighted text! Welcome to PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN
PLATFORM ZORGVRAGERS EIJSDEN-MARGRATEN

Oproep: mogen we eens met u komen praten

In de bijeenkomsten, die PZEM de afgelopen jaren gemeentebreed heeft georganiseerd, hebben we veel opgestoken van wat de deelnemers ons in de verschillende dorpen vertelden. Dat leverde agendapunten voor ons jaarlijks overleg met de gemeente.
We hebben ons gerealiseerd, dat er mensen in onze achterban zijn die we op zo’n bijeenkomst niet zullen ontmoeten en die we dus niet hebben bereikt. Toch denken we dat ook zij ons veel te vertellen hebben. Misschien bent u, die dit nu leest, zo iemand.
We zijn nieuwsgierig hoe u zich redt, al dan niet samen met huisgenoten; welke drempels u al hebt overwonnen; hoe u dat gelukt is; en welke ideeën u hebt over wat het voor u en uw omgeving nog beter mogelijk zou maken om gewoon mee te doen, zoals u dat wil.
Als u daar met ons eens over zou willen praten, maken we daarvoor graag een afspraak.
We komen dan met z’n tweeën. Vanzelfsprekend kunnen ook van uw kant meerdere mensen het gesprek bijwonen. We maken een verslagje van het gesprek; dat leggen we aan u voor om het aan te vullen of te corrigeren.
We gaan niet namens u naar de gemeente of andere instanties. Als u naar de gemeente wil gaan kunnen we u daarbij wel ondersteunen.
Zaken die door meerdere mensen naar voren worden gebracht zullen we eventueel wel anoniem onder de aandacht van de gemeente brengen (signalen). PZEM kan alleen opkomen voor de belangen van mensen zoals u, als we weten wat voor u belangrijk is.

Bel, mail of schrijf ons tel. 043-4581470 of 043-4072579; secretariaat@platformzem.nl ;
President Kennedystraat 65, 6269 CB Margraten.

Click to listen highlighted text!